STF vandrarhem Lärbro


Johan Israelson & Lasse Kyläkorpi firar 50 år x 2, då smäller det i dagarna två.


Reservera datumen 7-8 juli, annars jävlar... Mer info angående ett fantastiskt evenemang hittar ni på evenemangets facebooksida men vi utlovar helvete, rosor och kramar.....


  Det här vandrarhemmet ligger mycket centralt (nåja i allafall ur vår fest synvinkel). Vi har reserverat stora delar av annläggningen till er! Det är först till kvarn som gäller och ni är ju många som vill komma.

På vandrarhemmet bor ni i singel till 5-bäddsrum, det väljer ni själva. Ni kan även välja lägga till sänglinne, städning, frukost med mera. Totalt finns det 84 bäddar i 34 rum fördelat på tre hus. Wc, kök, duschar, tv-rum/samlingrum finns i alla hus. Alla rum har Wi-Fi. Det finns även en restaurang, ett gym (där Johan dagligen motionerar) och ett actioncenter.

MEN håll framförallt koll på facebooks sidan där det presenteras mer spännande saker efterhand.Kommittén önskar även poängtera vikten av att ordna med researrangemangen i god tid innan kalaset. Detta bl a på grund av att ett annat, mindre känt, evenemang (Almedalsveckan) avrundas i anslutning till starten av det mer kända 100 år av Kärlek.
Vänligen men bestämt,
Festkommitten


Efter den 31/3-2017 släpper vandrarhemmet resterande platser till vanliga gäster.)

Läs mer om vad annlägningen har att erbjuda på och titta på bilder på www.grannen.se
Eller facebook. STF vandrarhem Lärbro och Heleheten (gymmet)