STF vandrarhem Lärbro


Boende för Dyk och Sport Gotlands gäster

Här kan ni som ska på något evenemang med Dyk & sport Gotland boka ert boende. De kommer att plocka upp och lämna av er här hos oss. Själva dyket bokar ni på Dykochsportgotland.se.
Hos oss bor ni i singel till 4-bäddsrum, det väljer ni själva. Ni kan även välja om ni vill ha sänglinne, städning med mera. De valen gör ni nedan.
Alla rum har Wi-Fi. Wc, kök, duschar, tv-rum/samlingrum finns i alla hus. Om det finns krafter kvar efter dykningen så får ni gärna använda gymmet eller bastun ,alldeles jätte gratis.
Vi har även, Stand up paddle boards, Longboards, Mountebikes, Hooverboards med mera för uthyrning. Möjlighet till avspolning och förvaring av utrustning finns. Antingen käkar ni all er mat på restaurangen (tors-söndag lågsäsong) eller så använder ni våra gästkök eller grillar. Läs mer om vad vi har att erbjuda på www.grannen.se

Sebastian och Jonas på Dyk och sport Gotland är två gamla bekanta till mig, så därför slänger jag in 10% rabatt till alla er som ska dyka på Gotland och med dem!


Just nu händer det mycket spännande hos oss på aktivitetsidan så spana in
Action club(vårat gym på facebook)
välkomna och vi hörs
Niclas