STF vandrarhem Lärbro


Bokar ditt boende här om du ska på hojskojs bandagar 3-6 juni.

Ni som ska köra på Gotlan Ring tillsammans med Hojskoj är välkomna att bo hos oss till ett rabatterat pris.
Själva evenemanget bokar ni på hojskoj.se. Hela Annläggning är reserverad för banåkare till och med den 31/12-2016 efter det släpps kvarvarande platser till vanliga gäster.

Hos oss bor ni i singel till 5-bäddsrum, det väljer ni själva. Ni kan även välja om ni vill ha sänglinne, städning med mera. Totalt har vi 84 bäddar i 34 rum fördelat på tre hus. Samt restaurang, gym och actioncenter.

Alla rum har Wi-Fi. Wc, kök, duschar, tv-rum/samlingrum finns i alla hus. Om det finns krafter kvar efter körningen så får ni gärna använda gymmet eller bastun ,alldeles jätte gratis. Vi har även, Stand up paddle boards, Longboards, Mountebikes, Hooverboards med mera för uthyrning.

Antingen käkar ni all er mat på restaurangen eller så använder ni våra gästkök det finns även grillar ute. Läs mer om vad vi har att erbjuda på och titta på bilder från annläggningen på www.grannen.se
Eller facebook. STF vandrarhem Lärbro och Heleheten (gymmet)

Gemensam middag Serveras på våran restaurang i lagom tid efter banåkningen
Lördag. Marinerad fläskfile med potatisgratäng o rosepepparsås.
Söndag. Torsk, rödbetor,kapris,potatis,pepparrot och bryntsmör.
Måndag. Dragonkyckling med risotto.
På Fredagen är det ingen gemensam middag men restaurangen håller köket öppet till 21:00.
Hur vi ska göra på Tisdagen beror lite på hur många som stannar till onsdagen den 7/6. Vi kommer att kontakta alla som bokar övernattning även för Tisdagen.

Hojskoj Är ett samarbete mellan inbitna bandagsåkare och Gotland Ring. Samarbetet syftar till att arrangera säkra, roliga och prisvärda bandagar. Läs mer på hojskoj.se.


Just nu händer det mycket spännande hos oss på aktivitetsidan så spana in
Action club(vårat gym på facebook)
välkomna och vi hörs
Niclas