STF vandrarhem Lärbro/Grannen

Gör en förfrågan för din grupp

Du ska ha fest. vart ska ni bo? Hos grannen så klart Tillväga gångsättet är rätt enkelt, du fyller i föfrågan nedan vi kollar om det finns plats och åter kommer till dig. Tillsammans gör vi sedan upp om vad som passar bäst för just er. Tillsammans skapar vi en ladningsida för ditt event där dina gäster bokar in sig (se ett enkelt exempel här). Antingen står du för hela kalaset (eller om du vill ta betalt själv det är upp till dig. Eller så låter du oss ta hand om bokningar, betalningar samt eventuella avbokningar. Det senare är vårt populäraste tillvägagångsätt, det öppnar även upp möjligheter för de av era gäster som vill stanna längre. Vanligast är att vi fixar boendet och frukost, ni fixar resten såsom eventuella luncher, middagar, transporter och själva arragegmanget. Men naturligtvis kan vi även göra det. Det är som sagt upp till er och det kan vi disskutera oss fram till. Det går även bra att göra en normalgrupp föfrågan, det villsäga ni bokar in hela gruppen på engång och ingen landningsida behöver skapas
Så vilka grupper brukar bo hos oss? Bröllop, klubbkörningar på Gotland ring, Dykare, orenterings klubbar, skolresor, kitesurfare, pensionärsresor, träningsläger (vi har egen fotbollsplan och ett stort tränings center) och missa inte vårt utbud av aktiviteter ni hittar dem på Action Club) men vi kan naturligtvis göra mer såsom guidade mountenbiketurer, grillningar vid stranden med mera.
Om anläggningen 3 hus, 10-12 rum i varje. ca 30 bäddar per hus. Grupper har oftast ett eget hus. Enkel till 5-bäddsrum. Varje hus har eget kök, uteplats med grill, tv-rum samt matsal. I varje hus finns även gemensamma duschar och toaletter. Samtliga rum har Wi-Fi. Området är stort och det finns mycket plats att "leka" på ute. Vi driver även gymmet/träningens anläggning och aktivitet centret. De ligger ungefär 200 meter från vandrarhemmet. Vi har drivit vandrarhemmet sedan 1993 och gymmet sedan 2000. Tillhörande restaurang drivs sedan 2019 av en separat entrepenör. De har allt från frukost, luncher enkla middagar, tre rätters middagar. Fullständiga Rättigheter. Det är upp til er om ni vill använda dem, laga maten själva eller ordna det på något annat sett. Så vi kan gå från ingen service (bara bädden, pris per bädd) till helpension inklisive sänglinne, bäddat och städning.
Priser Det beror på när, hur länge, vad ska ingå. ca priser Enkelrum 475:- 2-bäddsrum 630:- familjerum 930:- , sedan tillkommer frukost ca 95:- sänglinne och avrsesestäd (per vistelse) 110/50:- p/p. Dessa utgångpriser är rabbaterade med 50:-/p/natt och möjligheten för ytterliggare rabatter är stor alternativt att vi låter vis service ingå.

Sammarbetspartners Ni har iden och kunderna. Vi har anläggningen och kan genomför alla, inga eller delar av aktiviteterna. Vi tar hand om bokningar och betalningar samt resegarantin. Antingen ger vi era kunder rabatt eller så får ni provsion samt betalt för det ni gör. Låter det intressant? Hör av er.

Sidan är under uppbyggnad så skicka ett vanligt mail till bokning@grannen.se med din för frågan
Placeholder Picture
Egen mat eller ät på resturangen
Placeholder Picture
från enkelrum till familjerum
Placeholder Picture
Häng, lek och grilla i vår trädgård