boka

steg 1 av 3

Agnes & Henriks Bröllop 8/7-2023

Hit har du klickat in för att du vill ha någonstans att sova under Agnes och Henriks bröllopshelg, den 7-9 juli. Smart gjort!

STF:s vandrarhem i Lärbro är ett prima val för dig som vill ha ett prisvärt, okrångligt och förhållandevis närliggande boende under vårt bröllop.
Vandrarhemmet ligger ca femton minuters bilfärd bort från själva festligheterna, och här kommer du att bo granne med många av de andra bröllopsgästerna. Både mysigt och praktiskt, alltså! Du behöver inte heller fundera över hur du ska ta dig mellan vandrarhem, vigsel, fest och till sängs igen på självaste dagen D. Vi bjussar nämligen på gemensam transport från vandrarhemmet under dagen, och ser till att det finns möjlighet att ta sig hem igen kvälls- och nattetid. Så du kan helt enkelt fokusera på att dricka vin och ha det skoj på festen.
Flera busslinjer stannar i Lärbro och det går utmärkt att ta sig från Visby till vandrarhemmet utan bil. Bussarna går dock inte särskilt ofta eller särskilt sent på dagen, så om du åker kollektivt så kan det vara bra att se till att färja och busstidtabeller matchar. Personlig erfarenhet säger dock att det är enklast och roligast att upptäcka Gotland med någon typ av fordon - till exempel bil eller cykel.
Du väljer såklart själv rumstyp, hur många nätter du vill stanna och om du vill hyra lakan, städning etc. Boka i formuläret till höger. Era rabatterad priser gäller för hela vistelsen ni bokar. Frukost ingår.

Vad kul det här ska bli, tycker vi!
Henrik och Agnes

Välkomna!


Lärbro ligger mitt på Norra Gotland. Från vandrarhemmet är det gångavstånd till mataffär och det finns även restaurang i närheten. Intill Vandrarhemmet ligger träning och actioncentret Action Club. För er som vill passa på att se er omkring på vackra Gotland så ligger Lärbro bra till med närhet till det mesta av öns bästa. Mer om vandrarhemmet Här...
Kvarvarande rum kommer att släppas till övriga gäster den 1 aprill.

Här hittar ni... Vandrarhem: Norrvangevägen 1. Vigseln: S:t Olofsholms kapell. Festen: Hellvi Sudergårde 580.

Rum på vandrarhemmet
Boknings vilkor

Från bokninstillfället har ni fem dagar på er att avboka kostandsfritt. Efter 5 dar ska första betalningen in den är på max 1000:-. Ni kan avboka/omboka oavsett anledning fram till 5 dar innan ankomst, då till en kostnad av endast 250:-. Om ni avbokar senare än fem dar innan ankomst behöver ni betala hela bokningen. Om nya covid regler skulle slå till och begränsa resandet under denna 5 dagars period så kan ni avboka hela er vistelse tillochmed dagen innan ankomst för 250:-
I de flesta fallen så ska er vistelse vara helt betald 14 dar innan ankomst (detta för att underlätta incheckningen).

In och utcheckning
Vi försöker så långt det är möjligt att köra inchekningen digitalt mer info om det fås vid vid bokningen. Det möjligör även att ni kan komma när ni vill (efter 15:00) så nattlig ankomst är inget problem. Vi är anträffbara via telefon dygnet runt och finns dagligen i receptionen och på området. Receptionen ligger samma lokal som gymmet.
Utcheckning väldigt enkelt, ni lämnar bara er nyckel i receptionen. Har ni hyrt lakan så ingår avresetäd så då lämnar ni dessa på rummet.

Privacy Policy läs här..

Priser

era priser är rabatterade så de syns först efter sök

Hur många är ni

*Gratisbarn får ingen egen säng (välj ev barnsäng nedan)

Antal o rumstyp
Tillägg

Frukost ingår.

Bäddat(inklinne) Linne ink handduk

Avresestäd Spjälsäng