boka

steg 1 av 3

Gotlandring Logibokning

Här kan ni som ska köra på Gotland ring boka ert och familjens boende till ett rabbaterat pris hos oss på Lärbro vandrarhem och Action club. Förutom prisvärt boende hittar ni här många roliga aktiviteter Så har ni med er sällskap som inte ska köra så kan de nog roa sig ordentligt ändå. Mer om Action club Här..
Välkomna!


Lärbro ligger 12 km från Gotland ring. Från vandrarhemmet är det gångavstånd till mataffär och det finns även två restauranger i närheten. Intill Vandrarhemmet ligger träning och actioncentret Action Club. Där kan träna på ute eller inne gymmet samt testa coola prylar Cake Mc (eldriven), Onewheel (elsnowboard med ett gogcarthjul), Eskate eller Hänga med till stranden och köra lite jeatboard. Se mer under fliken gymmet. För er som vill passa på att se er omkring på vackra Gotland så ligger Lärbro bra till med närhet till det mesta av öns bästa. Även Dyk och sport Gotland huserar hos oss. mer om vandrahemmet hittar ni Här..

Boknings vilkor

Från bokninstillfället har ni fem dagar på er att avboka kostandsfritt. Efter 5 dar ska första betalningen in den är på max 1000:-. Ni kan avboka/omboka oavsett anledning fram till 5 dar innan ankomst, då till en kostnad av endast 250:-. Om ni avbokar senare än fem dar innan ankomst behöver ni betala hela bokningen. Om nya covid regler skulle slå till och begränsa resandet under denna 5 dagars period så kan ni avboka hela er vistelse tillochmed dagen innan ankomst för 250:-
I de flesta fallen så ska er vistelse vara helt betald 14 dar innan ankomst (detta för att underlätta incheckningen).

In och utcheckning
Vi försöker så långt det är möjligt att köra inchekningen digitalt mer info om det fås vid vid bokningen. Det möjligör även att ni kan komma när ni vill (efter 15:00) så nattlig ankomst är inget problem. Vi är anträffbara via telefon dygnet runt och finns dagligen i receptionen och på området. Receptionen ligger samma lokal som gymmet.
Utcheckning väldigt enkelt, ni lämnar bara er nyckel i receptionen. Har ni hyrt lakan så ingår avresetäd så då lämnar ni dessa på rummet.

Priser

era priser är rabatterade så de syns först efter sökning

Hur många är ni

*Gratisbarn får ingen egen säng (välj ev barnsäng nedan)

Antal o rumstyp
Tillägg

frukostbuffe (1/6-31/8).

Bäddat(ink linne) Linne ink handduk

Avresestäd Spjälsäng