boka

steg 1 av 3

Veronica & Viktors Bröllop 9/7-2022

Välkommen till vårt bröllop Lördagen den 9 juli 2022 i Lärbro.

Vi köpte vårt hus, även kallat Blå huset, 2020 och enligt bostadsannonsen låg vårt hus i ett barvänligt område och var även renoverat inomhus. Stämde sådär kan man väl säga. Men då vårt lilla Blåa hus inte rymmer övernattning av alla glada härliga gäster har vi fått ett fint erbjudande för er som vill bo i Lärbro. Vi har gjort en preliminär reservation 8-10/7 på Grannens Vandrarhem i Lärbro för Er som önskar boende. Om ni väljer att bo där får ni själva boka det antal dagar ni önskar stanna på Gotland.
vandrarhemmet som ligger cirka 800 meter från blå huset, tar ca 11 min att promenera till. Perfekt gångavstånd till och från festen. Om ni väljer att bo där så bokar ni in er vistelse själva med de önskemål som passar er bäst! Finns möjlighet att lägga till frukost, sänglinne,städ till bra pris. .

Vi är så fantastiskt glada för att du/ni vill fira kärleken tillsammans med oss här på ön.
Veronica och Viktor

Välkomna!


Lärbro ligger mitt på Norra Gotland. Från vandrarhemmet är det gångavstånd till mataffär och det finns även restaurang i närheten. Intill Vandrarhemmet ligger träning och actioncentret Action Club. För er som vill passa på att se er omkring på vackra Gotland så ligger Lärbro bra till med närhet till det mesta av öns bästa. Mer om vandrarhemmet Här...
Kvarvarande rum kommer att släppas till övriga gäster den 1 aprill.

vårt lilla hus på vindevägen 8

Rum på vandrarhemmet
Boknings vilkor

Från bokninstillfället har ni fem dagar på er att avboka kostandsfritt. Efter 5 dar ska första betalningen in den är på max 1000:-. Ni kan avboka/omboka oavsett anledning fram till 5 dar innan ankomst, då till en kostnad av endast 250:-. Om ni avbokar senare än fem dar innan ankomst behöver ni betala hela bokningen. Om nya covid regler skulle slå till och begränsa resandet under denna 5 dagars period så kan ni avboka hela er vistelse tillochmed dagen innan ankomst för 250:-
I de flesta fallen så ska er vistelse vara helt betald 14 dar innan ankomst (detta för att underlätta incheckningen).

In och utcheckning
Vi försöker så långt det är möjligt att köra inchekningen digitalt mer info om det fås vid vid bokningen. Det möjligör även att ni kan komma när ni vill (efter 15:00) så nattlig ankomst är inget problem. Vi är anträffbara via telefon dygnet runt och finns dagligen i receptionen och på området. Receptionen ligger samma lokal som gymmet.
Utcheckning väldigt enkelt, ni lämnar bara er nyckel i receptionen. Har ni hyrt lakan så ingår avresetäd så då lämnar ni dessa på rummet.

Privacy Policy läs här..

Priser

Normal priser era priser syns endast vid sök
Enkelrum 550:-. 2-bäddsrum 750:-.
3-bäddsrum 950:-. 4-bäddsrum 1150:-.
5-bäddsrum 1250:-.
Frukost. vuxen 110:- barn 70:-
Sänglinne ink badlakan (per vistelse) 125:-
Avresestäd (per vistelse) 130:-
Bäddat vid ankomst inklusive sänglinne, badlakan och avresestäd 195:- per bädd
spjälsäng per vistelse 150:-

Hur många är ni

*Gratisbarn får ingen egen säng (välj ev barnsäng nedan)

Antal o rumstyp
Tillägg

frukostbuffe. 110:- Vuxen 70:-.Barn

Bäddat(inklinne) Linne ink handduk

Avresestäd Spjälsäng